Koop online Gebitsverzorging Kauwsnack goedkoop bij PetsExpert

Gebitsverzorging Kauwsnack voor honden Online winkel

Bestel uit het productaanbod van onze Gebitsverzorging Kauwsnack:

Per pagina

Bestel Gebitsverzorging Kauwsnack in de online winkel van PetsExpert

Heeft u ooit gedacht waarom honden graag zoveel aan alles knagen, of het nu botten of de slippers van de eigenaar zijn? Voor volwassen dieren is het een manier om tandplak van de tanden te verwijderen en voor puppy's - is een gevecht tegen het ongemak bij het doorbreken van de tanden. Maar normale botten kunnen het tandvlees en de maag van het dier beschadigen en de slippers van het baasje leiden tot indigestie. Om deze reden geeft een goede eigenaar speciale honden traktaties om op te kauwen aan de huisdieren.

Soorten honden traktaties om op te kauwen

Tegenwoordig is er een scala aan producten voor de zuivering en het versterken van de hondentanden. De meest voorkomende soorten honden traktaties om op te kauwen zijn onderverdeeld in drie groepen:

  • kauw sticks;
  • beenderen;
  • gelatine traktaties in de vorm van laarzen.

Kauw sticks zijn zachte sticks die effectief de tanden reinigen en het tandvlees van het huisdier versterken. Ze zijn er in verschillende smaken en geuren en daarom zult u het product dat bij uw huisdier in de smaak valt kunnen vinden.

Eetbare botten voor honden zijn gemaakt van rawhide. Ze zijn er in verschillende afmetingen en vormen. U kunt een bot met knopen aan de uiteinden kiezen voor uw hond of, bijvoorbeeld in de vorm van een kippenpoot.

Een moderne "uitvinding" in de traktatie productie zijn geleiachtige laarzen.

De vorm van het schoeisel is aangenaam voor honden, dus producenten overwogen deze vorm. Dergelijk speelgoed zal het huisdier helpen om zich te ontdoen van tandsteen en zal de vorming van tandplak voorkomen.

Hoe kiest u honden traktaties om op te kauwen

Bij het kiezen van honden traktaties om op te kauwen, is het niet nodig om een deskundige te raadplegen. Maar niettemin moeten verschillende factoren, zoals leeftijd en de grootte van het dier, worden overwogen. Als een hond groot is (Schapendoes of husky’s), is het gewoon onmogelijk om een honden traktatie om op te kauwen te geven. Als de hond het in één keer doorslikt, kunnen er problemen met de maag volgen. Houd de voorkeuren van uw hond in gedachten: welke smaak en geur zij aangenaam vinden, en ook, welke traktatie de voorkeur heeft bij de hond.

Hoe kunnen wij helpen

Onze online winkel biedt een breed scala aan voedsel voor uw huisdier. U zult aangenaam verrast worden met:

  • breed scala aan goederen;
  • optimale prijzen:
  • geproduceerd door bekende producenten;
  • diverse kortingen en regelmatig speciale aanbiedingen.

Behaag het huisdier met nieuwe traktaties die hem niet alleen plezier zullen brengen, maar ook nuttig zullen zijn voor de gezondheid. Plaats nu de bestelling – wij staan garant voor een snelle levering.

Gebitsverzorging Kauwsnack kwaliteitsproducten voor Hond aan een aanvaardbare prijs