Koop online Trixie Hondentuigen bij PetsExpert

Trixie Hondentuig

Kwalitatief hoogwaardige Trixie producten: Hondentuigen

Per pagina

Trixie Tuigen voor honden

Trixie hondentuigen zijn handige artikelen die zowel voor honden als hun bazen geschikt zijn. Door de jarenlange werkzaamheden heeft de producent ervaring opgebouwd, zodat ze echt producten van topkwaliteit voor huisdieren kunnen maken. Het personeel van dit bedrijf houdt van dieren en doet haar best om de beste accessoires te leveren.

Een uitgebreid assortiment aan Trixie hondentuigen

Deze producten worden in de volgende lijnen aangeboden:

 • H.R.H. Princess Maja von Hohenzollern. Deze tuigen hebben waterdichte eigenschappen. De ontwerper van de collectie is een beroemde dierenbeschermer.
 • King of Dogs. De producten uit deze lijn hebben een laconiek design. Zo kunt u bijvoorbeeld een handig tuig van zwart nylon voor uw hond aanschaffen
 • Safer Life. Kenmerkend voor de accessoires uit deze lijn is dat ze een reflecterend element hebben. Met dit hondentuig kunt u in het donker of bij slechte weer met uw hond gaan wandelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid.
 • Friends on Tour. De producten van deze lijn worden voor het vervoer per auto gebruikt. Doorgaans kan deze uitrusting op een betrouwbare wijze aan de veiligheidsgordels worden vastgemaakt.

7 redenen voor het kopen van Trixie hondentuigen
 1. Voor het produceren van de meeste producten gebruikt de producent materiaal dat zowel duurzaam als zacht. Een hondentuig dat van deze stof is gemaakt is eenvoudig in gebruik.
 2. De meeste accessoires van Trixie zijn in diverse maten te verkrijgen. U kunt bijvoorbeeld een hondentuig kiezen waarin uw hond zich echt prettig zal voelen.
 3. Tegenwoordig zijn er modellen met een voering van zacht materiaal verkrijgbaar. Daardoor is het tuig nog prettiger te dragen door uw hond.
 4. U kunt speciaal voor puppies vervaardigde accessoires verkrijgen.
 5. De producent heeft haar producten voorzien van degelijke armaturen.
 6. De lengte van deze riemen kan eenvoudig worden aangepast overeenkomstig het formaat van uw huisdier.
 7. Er zijn talloze van ontwerpopties. U kunt een simpel hondentuig van Trixie verkrijgen, maar ook accessoires met stijlvolle decoratieve elementen verkrijgen.

De beste producten voor huisdieren op PetsExpert

Wilt u graag een Trixie hondentuig tegen een scherpe prijs kopen? Ga dan naar de PetsExpert webshop, omdat wij deze artikelen tegen een voordelige prijs aanbieden. Ook verrassen we onze klanten vaak met aanbiedingen en acties. U bent dus regelmatig in de gelegenheid om extra te besparen. En met de actiecodes worden de Trixie hondentuigen nog voordeliger. Doe goede aankopen - bestel nu merkproducten.

Trixie