De promotie is geldigop 21.10-31.10
Koop online Trixie Hondendekens bij PetsExpert

Trixie Hondendekens

Kwalitatief hoogwaardige Trixie producten: Hondendekens

Trixie Dekens voor honden

Trixie hondendekens voorzien uw hond niet alleen van een comfortabele rustplek, maar beschermen bovendien het meubilair en de vloerbedekking tegen haar en vuil. Het bedrijf voert haar producten wereldwijd naar meer dan 80 landen uit. En naar Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Nederland en België worden de producten van Trixie rechtstreeks vanaf het hoofdvestiging van het bedrijf verstuurd.

Een uitgebreid assortiment aan Trixie hondendekens

Op de huidige markt van producten voor huisdieren is er een ruim assortiment aan dekens van deze producent verkrijgbaar. Trixie levert:

  • producten van zachte fleece, pluche en wol in diverse kleuren en afmetingen;
  • gewatteerde dekens die zijn gevuld met katoenwol;
  • dikke warme modellen van polyester vervaardigd;
  • viscose dekens die zeer goed vloeistof kunnen absorberen.
  • Sommige van deze accessoires maken deel uit van populaire productlijnen van deze producent:
  • Maja Prinzessin von Hohenzollern. Deze lijn bestaat uit stijlvolle producten met een origineel ontwerp. De accessoires zijn door de beroemde dierenbeschermer vervaardigd - prinses Maja von Hohenzollern. Er moet worden vermeld dat Trixie een deel van haar omzet van deze lijn doneert aan het helpen van dieren in nood.
  • Hundekönig. Dit is een lijn van stijlvolle producten die door de ontwerpster Birte Thedens zijn ontworpen. Alle accessoires zijn voorzien van een afdruk van een hond in de kroon.

3 redenen voor het kopen van Trixie hondendekens
  1. Deze producten zijn van warm, prettig aanvoelende stof van uitstekende kwaliteit genaaid. Uw hond kan comfortabel op zo’n deken liggen. Bovendien zal de bekleding van de meubelen of het interieur van uw auto schoon blijven.
  2. De dekens van deze producent zijn makkelijk in gebruik. Veel daarvan kunnen in de wasmachine worden gewassen.
  3. Deze accessoires zijn in gevarieerde designs verkrijgbaar. Hierdoor kunt u makkelijk een model kiezen dat uw hond prettig zal vinden.

De beste producten voor huisdieren op PetsExpert

Wilt u voordelig geprijsde hoogwaardige producten kopen? Op PetsExpert vindt u een uitgebreid assortiment aan producten van de beste producenten. Wij bieden ons hele assortiment tegen scherpe prijzen aan. Zo kunt u bij ons voordelig Trixie hondendekens verkrijgen. Daarnaast heeft de webshop een pagina met de actuele acties en aanbiedingen. Wij presenteren hier onze beste aanbiedingen. Geef niet meer uit dan nodig - bestel hoge kwaliteit producten voor huisdieren in onze webshop.

Trixie
Wachtwoord herstellen Nieuw wachtwoord
E-mailadres Nieuw wachtwoord Klaar!
Nieuw wachtwoord
Uw wachtwoord is succesvol gewijzigd