Koop online Krabpaal & -meubel goedkoop bij PetsExpert

Krabpaal voor katten Online winkel

Hier vindt u onze gevarieerde selectie aan Krabpaal & -meubel

Geselecteerde Krabpaal & -meubel merken voor u

Aanbod van de week

Bestel uit het productaanbod van onze Krabpaal & -meubel :

 • Bestsellers
 • In aanbieding
 • Nieuwe goederen

Bestel Katten krabboom in de online winkel van PetsExpert

Het krabben van de klauwen is een natuurlijke behoefte van alle katten. De speciale katten krabpaal zal helpen om meubels, gordijnen en muren te redden van de intense klauwen van uw huisdier. Het zal een onvervangbare accessoire worden in elk huis waar het harige huisdier woont.

Soorten katten krabpalen

Sisalvezel, golfkarton, hout en andere materialen worden bij de productie van katten krabpalen gebruikt.

De keuze van deze producten is behoorlijk breed. Het is mogelijk om de volgende soorten katten krabpalen te onderscheiden:

 • hoek -worden aan een wand bevestigd;
 • staand op de vloer - zijn gemaakt in de vorm van een kleed of een plaat;
 • pilaar krabpalen zijn verticale pilaren op een speciale ondersteuning;
 • woning krabpalen - het huisdier kan de klauwen krabben, maar kan ook rusten of slapen in zo’n krabpaal;
 • gecombineerd - worden aangevuld met een trap en pluche matten;
 • buiten krabpalen - zijn meestal gemaakt van hout.

Katten krabpalen verschillen ook in maten - zij zijn bestemd voor kleine, gemiddelde of grote katten.

Hoe kiest u een katten krabpaal

Wilt u een katten krabpaal die aangenaam en helemaal geschikt is voor uw kat? Hiervoor is het noodzakelijk om een ​​aantal belangrijke eigenschappen te onderzoeken. Allereerst moet het product voldoende hoogte hebben. Het moet ook niet te groot zijn, anders zal het huisdier zich ongemakkelijk voelen.

Ten tweede, de katten krabpaal moet sterk en stabiel zijn. Vooral als het gaat om producten voor grote katten. Ook is het de moeite waard om bijzondere aandacht te besteden aan de kwaliteit van de materialen. De katten krabpaal moet veilig en onschadelijk voor een dier zijn.

Ten derde, de katten krabpaal moet interessant voor het huisdier te zijn. Als de kat haar niet opmerkt, is het mogelijk om het ​​object te bestrooien met kattenkruid dat te koop is in een dierenwinkel. Als u wilt dat uw huisdier sneller went aan het nieuwe object, installeert u het product op de plaats waar het huisdier vaak met zijn klauwen krabt. Na verloop van tijd kan de krabpaal worden verplaatst naar de juiste plaats.

Hoe meer krabpalen van verschillende types er zijn in huis, hoe hoger de kans dat het meubilair in huis veilig en ongeschonden blijft. Daarom is het mogelijk om verschillende producten van een ander ontwerp en gemaakt van verschillende materialen te krijgen.

Hoe kunnen wij helpen

Uw kat krabt zijn klauwen aan alles wat hij in huis in het zicht krijgt? Als u de krabpaal goed uitkiest, kan dit probleem eenvoudig worden opgelost. U zult in staat zijn om de katten krabpaal te kopen tegen een redelijke prijs. Als u niet weet welke u moet kiezen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U krijgt altijd een praktisch advies van de gekwalificeerde adviseurs. Stel deze belangrijke aankoop niet uit plaats de bestelling nu meteen!

Krabpaal & -meubel kwaliteitsproducten voor Kat aan een aanvaardbare prijs