Koop online Krabtonnen goedkoop bij PetsExpert

Katten Krabtonnen Online winkel

Bestel uit het productaanbod van onze Krabtonnen:

Bestel Krabtonnen in de online winkel van PetsExpert

Krab tonnen voor katten

Aanscherpen van de nagels is een natuurlijke behoefte van katten. Om deze reden krabben huisdieren voortdurend aan meubels en behang, ergerlijk voor de eigenaars. Maar er is een uitstekende oplossing - de speciale krab toestellen in de vorm van een huis en gemaakt van sterk materiaal. Geen enkele kat kan een dergelijk toestel vermijden, met behulp hiervan kan het dier zijn nagels elke dag scherpen.

Soorten krabtonnen voor katten

Krab tonnen voor katten hebben verschillende vormen, maten en kleuren. Verschillende typen krabtonnen voor katten worden meestal gemaakt van de volgende materialen:

 • pluche;
 • hout of dicht karton;
 • sisal vezel;
 • hennep touw;
 • vilt;
 • dikke wollen doek.

Bij de krabton productie worden ook andere dichte materialen gebruikt. De vorm van een ton is goed want zij verricht twee functies tegelijk: krabpaal en een gezellig huis. Dit is een prachtige plek om te spelen en om te rusten. In zo'n huis kan de kat zijn nagels scherpen en een ook een dutje doen.

Er zijn tonnen met een ingang en er zijn hoge modellen met meerdere openingen. Extra accessoires, bijvoorbeeld diverse opgehangen speeltjes, zijn voorzien van een aantal krab gedeelten. Planken, zuilen en andere extra elementen zijn opgenomen in het pakket van andere modellen.

Hoe kiest u krabtonnen

Om krabtonnen voor katten te kiezen, is het noodzakelijk om de voorkeuren van de kat te weten. Koop een paal gemaakt van materiaal waar het dier graag aan krabt. Bijvoorbeeld, als de deuren het te verduren hebben van zijn nagels, kies dan een krabton van dicht karton of hout. En een krabton gemaakt van vilt of een dikke wollen doek zal fans aantrekken die aan tapijten krabben.

Het belangrijkste is om een ​​ruime ton te kopen, waarin uw kat zonder moeite in kan. En om de aandacht van de kat naar een nieuwe krabton te trekken, kan men er een kleine hoeveelheid kattenkruid op spuiten.

Hoe kunnen wij helpen

In PetsExpert online shop, kunt u krabtonnen voor katten kopen, zonder uw huis te verlaten. Hier worden modellen van verschillende afmetingen en kleuren gepresenteerd. Onze website biedt u:

 • breed assortiment;
 • kwalitatieve producten;
 • lage prijzen;
 • kortingen en voldoende voorraden;
 • levering van goederen in de kortst mogelijke tijd.

Vergeet voor altijd het bekraste behang en meubilair - bestel nu een krabton voor katten. Zodat u niet alleen uzelf ontlast van een groot aantal problemen met schade aan dingen, maar toont ook dat u om uw huisdier geeft.

Krabtonnen kwaliteitsproducten voor Kat aan een aanvaardbare prijs