Koop online Netten & luiken goedkoop bij PetsExpert

Luik en nett voor katten Online winkel

Hier vindt u onze gevarieerde selectie aan Netten & luiken

Geselecteerde Netten & luiken merken voor u

Aanbod van de week
Staywell Magnetic Key   van PetSafe
PetSafe Art.-Nr.: 57371
3,88 €*
4,62 €* 
Je bespaart 0.74 €*
Koop
Aan verlanglijst toevoegen
Voor bestellingen op aanvraag kan de levering tot 10 werkdagen duren
Hot cheap offer

Bestel uit het productaanbod van onze Netten & luiken:

  • Bestsellers
  • In aanbieding
  • Nieuwe goederen

Bestel Klep voor katten in de online winkel van PetsExpert

Katten netten en deurkleppen zijn erg belangrijke en nuttige accessoires. Zet een speciaal net op uw raam en uw kat is in staat om te genieten van het inademen van frisse lucht en kan zonder gevaar in de zon liggen. Katten deuren en kleppen zullen uw kat echte bewegingsvrijheid geven en tegelijkertijd zult u zich van een hoop problemen ontdoen.

Soorten netten en kattenluiken

Er zijn verschillende hoofdtypen van kleppen voor katten:

  • Mechanische. Zij zijn de meest duurzame;
  • Magnetische. Er zijn kleppen met twee of vier modi;
  • Sensor (microchip). Zij reageren op een speciale chip die bij uw huisdier is geïmplanteerd.

Magnetische kleppen zijn het meest populair. Er is een speciale sleutel, die aan de halsband van uw huisdier is bevestigd. Er zit een speciale zender in die sleutel, die het apparaat helpt om uw kat te identificeren. Dat is de reden waarom andere dieren niet in staat zullen zijn om in huis te komen.

Sommige modellen van kattenluiken kunnen zodanig worden geprogrammeerd dat ze binnen een bepaalde periode open blijven. Dat laat u toe om de deur op slot te doen tijdens de nacht of terwijl u weg bent.

Nog een belangrijk punt, onvermijdelijk voor de veiligheid van uw kat, zijn speciale netten. U kunt ze op uw ramen, balkons en deuropeningen bevestigen. Als het nodig is om een ​​groot gebied met een net te bedekken, bijvoorbeeld een terras, kunt u kant en klaar materiaal op rollen kopen.

Afhankelijk van het materiaal zijn er twee soorten kattennetten:

  • kunststof;
  • nylon.

Er zijn speciale beschermende inzetstukken voor kiepramen te koop. Ze hebben de vorm van lange metalen staven, zodat een kat niet in staat is om erin te klimmen.

In het pakket samen met katten deur kleppen en netten voor ramen, vindt u alle benodigde klemelementen. Na het lezen van de instructies, zult u gemakkelijk zelf deze apparaten kunnen installeren.

Hoe kiest u netten en deurkleppen voor katten

Om een ​​goede keuze te maken uit de netten en deurkleppen voor katten, dient u de voorkeur te geven aan bekende en betrouwbare merken. Als u niet wilt dat het leven van uw huisdieren in gevaar komt, koopt u alleen kwalitatief hoogwaardige producten van betrouwbare materialen.

In eerste instantie dient u te bepalen wat u precies verwacht van het apparaat. Zijn het hoge prestaties of de continue werking? Op basis hiervan dient u uw keuze te maken. Een 4-modus sensor deurklep heeft de meeste functies. Echter, minder ingewikkelde, eenvoudige mechanische kleppen zijn goed en ze worden niet blootgesteld aan storingen.

De grootte van de deurklep moet bij de grootte van uw huisdier passen. Producten van standaardformaat (21x21 cm) passen bij de meeste katten. Echter, als uw huisdier vrij groot is, kunt u een groter model van de klep (24x24 cm) aanschaffen.

Als uw huisdier graag aan het raam zit, dient u speciale netten of beschermende inzetten te kopen. Besteed aandacht aan het materiaal waar ze van gemaakt zijn. Ze moeten duurzaam en weerbestendig zijn.

Hoe kunnen wij u helpen?

In onze online shop PetsExpert kunt u kattennetten en deurkleppen tegen redelijke prijzen kopen. Wij bieden u alleen kwalitatief hoogwaardige producten van betrouwbare merken, die u zonder enige twijfel kunt toevertrouwen aan de veiligheid van uw huisdieren. In de catalogus van onze website, kunt u een breed scala aan producten vinden voor ieders keuze. Als u twijfels hebt bij het kiezen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Bevoegde adviseurs van de "PetsExpert" winkel staan altijd klaar om u advies te geven en te helpen om het juiste model te kiezen. Plaats uw bestelling nu en het zal binnen een paar dagen worden geleverd!

Netten & luiken kwaliteitsproducten voor Kat aan een aanvaardbare prijs