Koop online Konijnen- en hazenhokken goedkoop bij PetsExpert

Ren voor konijnen en hazen Online winkel

Hier vindt u onze gevarieerde selectie aan Konijnen- en hazenhokken

Geselecteerde Konijnen- en hazenhokken merken voor u

Bestel uit het productaanbod van onze Konijnen- en hazenhokken:

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Bestel Konijnen- en hazenuitloop in de online winkel van PetsExpert

Huiskonijnen en hazen voelen zich comfortabel in de open lucht. Dat is de reden waarom mensen vaak buiten hokken voor ze maken: in de tuin, op het erf of op zijn minst op het balkon. Het zijn kleine constructies met een dak en een traliedeur of slechts een behuizing zonder plafond. De laatste soort wordt vaak binnenshuis gebruikt.

Soorten konijnenhokken

De meest populaire soorten konijnen- en hazenhokken zijn:

  • huizen met één of meerdere verdiepingen;
  • tenten;
  • behuizingen.

Konijnenhok tenten zullen tijdens diverse uitstapjes nuttig zijn omdat ze licht zijn en makkelijk kunnen worden gevouwen en uitgevouwen. Konijnenhokken in de vorm van houten huizen zijn vooral populair. Sommige modellen laten het toe tegelijkertijd twee, drie of meer dieren, afzonderlijk te herbergen. Een thermisch geïsoleerd konijnenhok heeft een extra warmte-isolatie (bijvoorbeeld gemaakt van polyfoam en kunststof). In dergelijke huizen kan het huisdier het hele jaar door wonen.

Tralie behuizingen geven het dier voldoende vrije ruimte om te wandelen. Het ziet eruit als een hek met een zwevende bodem of zonder bodem.

Hoe kiest u konijnen- en hazenhokken

Heeft u problemen met het kiezen van konijnen- en hazenhokken die geschikt zijn voor uw huisdier? Allereerst moet u weten voor welk doel u dit product wilt kopen: om het in de tuin of in huis te zetten, het ​​aantal konijnen om te houden, enz.

Als uw konijnen in de winter in het hok wonen, zou u beter een thermisch geïsoleerd huis met sterke houten wanden moeten kopen.

Vergeet niet dat een konijn minstens 2 m2 vrije ruimte moet hebben. In een krap hok voelt het dier zich ongemakkelijk. Bovendien kan het gebrek aan beweging een verslechtering van de gezondheid veroorzaken.

Hoe kunnen wij u helpen?

In de online winkel "PetsExpert" zult u elke vorm van konijnen- en hazenhokken vinden. Naast een grote selectie van huisdier goederen, bieden wij ook:

  • betaalbare prijzen;
  • dagelijks kortingen en speciale aanbiedingen;
  • snelle levering van goederen;
  • eenvoudig bestelformulier.

U zult er geen spijt van krijgen als u konijnen- en hazenhokken bij ons koopt. We hebben de meest hoogwaardige producten geselecteerd die zeker vele jaren mee zullen gaan. Aarzel niet. Plaats nu meteen een bestelling! En als u problemen hebt, zal onze online-adviseur u helpen om een ​​antwoord op elke vraag te vinden.

Konijnen- en hazenhokken kwaliteitsproducten voor Knaagdieren aan een aanvaardbare prijs