Online huisdierwinkel voor voorraden en accessoires voor vogels

Vogelbenodigdheden & Vogel accesoires

Bestel uit het productaanbod van onze Vogelwinkel:

Aanbod van de week
Rosenlöcher Fat Ball in Net without Foil
Rosenlöcher Art.-Nr.: 79479
0,18 €*
UVP 0,23 €*
Je bespaart 0.05 €*
Koop
Aan verlanglijst toevoegen
Voor bestellingen op aanvraag kan de levering tot 10 werkdagen duren
Hot cheap offer

Ontdek onze nieuwe aanbiedingen voor Vogel

  • Bestsellers
  • In aanbieding
  • Nieuwe goederen

Bestel Vogelbenodigdheden in de online winkel van PetsExpert

Het nemen van een vogel is voor veel gezinnen de perfecte beslissing. Elke soort die u kiest - een papegaai, kanarie of vink - zal u tevreden stellen. De prachtige kleuren zijn een lust voor het oog en de makkelijke verzorging verzekert een stijgende populariteit bij veel huishoudens. Echter, een goede zorg voor uw gevederde vriend is niet mogelijk zonder de geschikte vogelproducten.

Soorten vogelproducten

Alleen een intensieve en complete verzorging zal bijdragen aan de gezondheid, het welzijn en comfort van de vogel. Elke eigenaar moet de nodige instrumenten en benodigdheden aanschaffen om de juiste zorg voor hun huisdier te garanderen.

De volgende soorten producten voor vogelverzorging worden op de markt aangeboden:

  • Voeding dat bestaat uit zaden, fruit, groenten, vitaminen en mineralen, die voor uitgebreide en uitgebalanceerde voeding zorgen. Ook kunt u uw gevederde vriend met ontbijtgranen, lekkernijen met honing en plantaardige stukjes verwennen.
  • Vitaminesupplementen helpen bij de verbetering van de spijsvertering en versterken van het lichaam. Een voedingssupplement gemaakt van zandsteen en schelpen bijvoorbeeld, is een belangrijke bron van calcium, mineralen en sporenelementen.
  • Kooien zijn in een grote verscheidenheid aan maten en vormen verkrijgbaar.
  • Vulling en strooiproducten zorgen voor een goede leefomgeving van de vogels. Veelgebruikte vullingen hebben cellulose, zand en schelpen.
  • Speelgoed is nodig voor een goede ontwikkeling. Hiertoe behoren spiegels, klokken, touwen en ballen.
  • Tot de benodigdheden worden voerbakken, drinkbakken, trays, schommels, ladders, stokken en andere dingen gerekend.
  • Verzorgingsproducten zorgen voor de belangrijke therapeutische en beschermende werking. Een insectenspray helpt bijvoorbeeld bij het voorkomen van door insecten overdraagbare ziekten.

Dankzij voedzaam voedsel en trouwe zorg, zal uw gevederde vriend gezond en actief blijven.

Hoe producten voor vogels kiezen

Het vogellijfje is zeer fragiel en gevoelig. Bijwerkingen kunnen een negatief effect hebben op het welzijn en de gezondheid van uw gevederde vriend. Daarom moet u alleen voer en producten kopen, die natuurlijke en plantaardige ingrediënten bevatten.

Geef altijd de voorkeur boven producten, die van onschadelijk en niet-giftig materiaal gemaakt zijn als u verzorgingsproducten voor de vogel kiest (speelgoed, accessoires, enz.). De kooi moet groot zijn en de vogel niet in de bewegingsruimte belemmeren.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Onze online shop heeft een ruim assortiment aan diervoeding en producten voor diverse vogels. U kunt hoogwaardige verzorgingsproducten voor vogels tegen een redelijke prijs verkrijgen. We geven om de gezondheid van uw huisdieren en wij bieden daarom alleen kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken aan. Plaats nu uw bestelling - kies verstandig en spaarzaam!

Vogelbenodigdheden kwaliteitsproducten voor Vogel aan een aanvaardbare prijs