Koop online Spijsvertering goedkoop bij PetsExpert

Vogels supplementen voor spijsvertering Online winkel

Bestel uit het productaanbod van onze Spijsvertering:

Bestel Spijsvertering in de online winkel van PetsExpert

Vogels hebben geen tanden, dus slikken ze van nature stenen door die het voedsel in de maag malen. In omstandigheden binnenshuis kan mineraal grind voor de spijsvertering de vervanging van stenen zijn.

Soorten spijsverteringszorg mineraal grind

Het is belangrijk om te begrijpen dat niet alle in dierenwinkels de soorten mineraal grind voor vogels beogen de spijsvertering te vergemakkelijken. Sommige mengsels bestaan ​​uit schelpen, beendermeel en plantenzaden. Ze worden verwerkt en verteerd in het lichaam van de vogel. Dit grind voedt een vogel met essentiële mineralen. Haar aanwezigheid in het dieet van de vogels is vooral belangrijk tijdens het broedseizoen. Gedurende deze periode is de calciumbehoefte van de vogels groot.

Quartz is het grind dat helpt grove granen te malen. De grootte kan variëren van zand tot grind. In de maag schillen ze de zaden die door door de vogel werden gegeten van de buitenschil. Vogels met een rechte snavel hebben dit grind vooral nodig (bijvoorbeeld duiven).

De grindsoorten die het lichaam om het voedsel te verwerken en het ook van voedingsstoffen voorzien, verdienen speciale aandacht. Een mengsel van bijvoorbeeld gemalen schelpen, grind en houtskool heeft deze eigenschappen. Schelpen zijn een uitstekende calciumbron, die nodig is voor de vorming van het skelet en sterke eierschalen. Grind bestaat uit fijne geribbelde stenen, dit helpen bij het malen van voedsel.

Houtskool kan giftige stoffen opnemen.

Sommige soorten spijsverteringszorg mineraal grind voor de vogels kan in plaats van een bodembedekking op de bodem van de kooi worden gedaan. Dit creëert een natuurlijke omgeving. De vogel kan het grind niet alleen eten, maar ook genieten van het zandbad.

Hoe kiest u mineraal grind voor de spijsvertering van vogels

Bestudeer aandachtig de ingrediënten van het product waarin u geïnteresseerd bent. Zo kunt u bepalen of het de vogels helpt om het voedsel te verteren, of dat het gewoon een mineralensupplement is. Als uw huisdier geen problemen met de spijsvertering heeft, gaf hem dan alleen mineraal grind na overleg met een dierenarts.

Niet alleen is het belangrijk om de juiste spijsverteringszorg mineraal grind voor vogels te kiezen, maar ook om huisdieren te voeden met gebalanceerd gezond voedsel. Grind op zich zal niet de problemen die door slechte voeding is veroorzaakt oplossen.

Hoe wij kunnen helpen

In onze shop vindt u kwaliteit grind voor vogels. Deze mengsels zijn ontworpen door bekende producenten van huisdier producten. Als u besluit om spijsverteringszorg mineraal grind kopen voor vogels bij PetsExpert aan te schaffen, kunt u van alle voordelen van onze shop voordeel trekken: aantrekkelijke prijzen, handige levering en de hulp van onze vakkundige adviseurs. Doe een rendabele aankoop - bestel nu!

Spijsvertering kwaliteitsproducten voor Vogel aan een aanvaardbare prijs